maanantai 21. syyskuuta 2009

Vuoden tavoite saavutettu

Lisäsin salkkuun ennakkosuunnitelmien mukaisesti "IShares S&P Global Clean Energy" -ETF:ää. Päivitin samalla sijoitusten seuranta -tikkeriä käsittämään salkun koostumuksen karkealla tasolla. Olen seuraillut tätä ETF:ää melko pitkään ja huomannut että sen arvo ei ole noussut yhtä rajusti kuin monet muut markkinat. Uskon kuitenkin keskipitkällä/pitkällä aikavälillä puhtaan energian yritysten keskimääräistä nopeampaan arvonnousuun. Tein siis mielestäni arvosijoituksen - hyvää tavaraa halvalla!

Tämä osto tarkoitti sitä että vuoden tavoite eli 20500 € on saavutettu rimaa hipoen. Voi olla että markkinat laskevat tässä syksyn aikana ja tavoite karkaa, mutta tässä tapauksessa olen valmistautunut tekemään lisäostoja. Itse asiassa olen aikeissa tehdä lisää ostoja joka tapauksessa. Seuraavaksi tähtäimessä ovat kehittyvät markkinat, varsinkin jos markkinat laskevat välillä voimakkaasti.

1 kommentti:

  1. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista