torstai 9. toukokuuta 2024

Lisäosto: Brown Forman

Suomiosakkeista, ml. Sammosta ja Huhtamäestä, tippui mukavasti osinkoja. Laitoin rahan kiertoon ja ostin lisää Brown Formania, joka tunnetaan mm. Jack Daniels -viskeistä. Brown Formanin osake on viime aikoina laskenut melkoisesti ja havahduin lisäoston mahdollisuuteen. Ostin ko. firmaa lisää n. tuhannen dollarin edestä tänään. Kokonaispotti on lähes 5k.

Tällaista pientä ostelua lukuunottamatta sijoitushommat tuntuvat nykyään aika tylsiltä, hyvässä mielessä siis. Salkku on sen verran hyvin hajautettu että ihmeempää ei tapahdu vaikka markkinoilla vähän myllertäisikin. Itse asiassa nyt on alkanut tuntua siltä, että korkojen pian laskiessa tästä vuodesta tulee varsin erinomainen tuottovuosi.

2 kommenttia:

  1. Alkaa BF-B olemaan jossain määrin oikeimmin hinnoiteltu kuin pitkään aikaan. Joskus 2021 katseltin tätä viimeksi ja totesin, että puolet ilmaa ja maksaisin alle 30 dollaria per osake.

    Tylsääkin tylsempi valinta ja varmasti sopii hyvin laiskalle sijoittajalle lisäys. Eikö tylsyys ole ihan hyvästä? ;)

    VastaaPoista
  2. Juuri näin - tylsyys on hyvästä! Jotenkin ei yhtään huoleta, että onko Brown Formanilla tulevaisuutta pidemmän päälle :) Nyt on ainakin paras hetki lisätä tätä pitkään aikaan.

    VastaaPoista