keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Ostin Zoomia ja Beyond Meatia

Joku sanoi äskettäin osuvasti, että markkinoilla on menossa monta erilaista korjausliikettä. On se isompi markkina, jossa pääindeksit liikkuvat jähmeähkösti ja jokainen dippi on ollut jo pitkään oston paikka. Nytkin S&P500 on dipannut yllättävän vähän, eli yleisindeksiin sijoittaneella ei hirveästi ole dramatiikkaa ilmassa.

Eri osakkeissa on sitten menossa ihan omat korjausliikkeensä. Jotkut megatrendeistä ammentavat kasvuyritykset ovat korjanneet jopa 50-70% huipuistaan. Tähän joukkoon kuuluu kaikkien tuntema ja lähes kaikkien käyttämä Zoom, sekä kasvisproteiinibisneksen brändijohtaja Beyond Meat. Molepien yritysten kurssit ovat vuoden aikana valuneet reilusti alkukevään huipuistaan ja olen seurannut kummankin kurssikehitystä jo pidempään.

Tänään en jaksanut enää odotella, vaan ostin reilun tuhannen euron potin molempia, Zoomia hintaan 253,51 USD/kpl ja BYNDiä hintaan 99,34 USD/kpl. Jos markkinat jatkavat laskuaan, ei ole mahdotonta että molemmat laskisivat vielä jop 30-50% nykyhinnoistaan. Tässä vaiheessa toki ostaisin vielä toisen erän kumpaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti