keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

Suomi-osakkeet putoavat, minä poimin niitä lisää

Erityisesti Suomen osakemarkkinat laskevat ja siihen on ihan ymmärrettävä syy tuossa itänaapurissa. Itse teen lisäyksiä Suomi-salkkuun nyt siitä todennäköisestä lähtökohdasta että Suomea ei odota turvallisuusuhkien realisoituminen, vaikka uhka sinänsä on noussut.

Ostin tänään lisää Konetta entisten lisäksi 10 kpl (48,7 e/kpl). Tässä ei mitään ihmeellistä, näitä lisäostoja meinaan tehdä laatuyhtiöihin kurssien laskiessa.

Uutena salkkuun tuli Enersense. Enersense on nykymuodossaan profiloitunut "päästöttömien energiaratkaisujen toteuttajana". On sanomattakin selvää, että yritys on mukana megatrendissä, mutta erityisesti nyt kun länsimaat alkavat pyristellä entistäkin enemmän eroon fossiilisista, on Enersensellä ja muilla alan firmoilla pelin paikka. Siksi on aika mielenkiintoista että Enersense on tippunut viime aikoina reilusti. Ostin Enersenseä 300 kpl keskihintaan 6,7 e/kpl, eli sitä on nyt salkussa n. parin tonnin edestä.

Ensi viikon alkupuolella on vuorossa Nordnetin automaattiset ETF-sijoitukset, joten ostokset laskeviin kursseihin jatkuvat. Katsotaan kumpi tulee ensin vastaan, käteiskassan pohja vai osakemarkkinat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti