maanantai 5. lokakuuta 2009

Fortumia salkkuun

Markkinoiden laskettua hieman päätin lisätä viimein Fortumia salkkuun pienehkön erän (40kpl).

Rakennan pitkän aikavälin salkkua, ja pyrin hankkimaan sekä hyviä osingonmaksajia että tulevaisuuden nousijoita osakekurssin arvolla mitattuna. Fortum kuuluu näistä ehkä enemmän tähän ensimmäiseen kategoriaan: eniten kiinnostavat tulevaisuuden osinkovirrat. Yhtiö onkin korkealla osinkoennustuksissa, ja uskon/toivon että pitkällä aikavälillä Fortum tarjoilee osakkailleen 5% ylittäviä osinkotuottoja.

En lisännyt salkkuun vielä Talvivaaraa tai kehittyviä markkinoita, sillä odottelen vielä mahdollista suurempaa laskua syksyn mittaan. Ja jos laskua ei tule tämän enempää, tulipa ainakin ostettua Fortumia tässä vaiheessa.

Mitä sijoitusten vuosittaiseen arvotavoitteeseen tulee, niin se on karannut hieman kuten ennakoinkin. Tämä tarkoittaa siis sitä että loppuvuonnakin saatetaan tarvita lisäostoja tavoitteesta kiinnipitämiseen. Tämä ei sinänsä ole mikään ongelma, sillä olen varannut sijoitettavia varoja vielä useamman ostoerän verran. Tämä onkin mielestäni osta ja pidä -strategian hyvä puoli: jos kurssit laskevat, voi ostaa lisää halvemmalla ja jos kurssit nousevat, salkun arvo nousee.

1 kommentti:

  1. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista