perjantai 15. tammikuuta 2016

Osto-ohjelma käyntiin: VNQ

Markkinoilla rytisee oikein kunnolla, ja osto-ohjelmat käynnistyvät salkussani vastaavasti. Toissapäivänä Seligson Russian Prosperityn osto-ohjelman kriteeri aiheutti oston, ja tänään ostin heti jenkkipörssin avauksesta VNQ-ETF:ää noin tuhannella taalalla kurssiin 74,96. Olin toissapäivänä määrittänyt osto-ohjelman alkutasoksi 75 dollaria, ja yllättävän nopeasti tiputtiin näille tasoille.

Markkinoilla on pientä paniikin ja kapitulaation tuntua, ja sehän pitkäjänteiselle sijoittajalle sopii! Mitähän sitä ostaisi seuraavaksi? :) Osto-ohjelman mukaisesti esim. VNQI:ta tulee seuraava erä 45 dollarissa, ja tämä ei ole kovin kaukana...

Mielenkiintoisia aikoja jälleen kerran!

4 kommenttia:

 1. Kiinnostaisi tietää osto-ohjelmien lisäksi, mitä Suomi osakkeita sinulla on kiikarissa ja millä hintaa niitä tarkoitus alkaa ostelemaan? Kone alle 30e jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Pitää lähipäivinä listata tätä vähän itsellekin. Kone alle 30e kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 2. Itselläni myös VNQ seurannassa, mutta odottelen vielä alle 70 dollarin tasoa ennen kuin harkitsen ostoa. Syyskuussa käytiin jo lähellä, mutta ihan ei päästy alle. Tämän hetken uutisia lukiessa tuntuu siltä, että kohta voisi jo osuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ostan seuraavan 70 dollarissa, sitä seuraavan 65:ssä jne... Jos oikeasti markkinoilla alkaa korjausliike niin kyllä näitä tasoja nähdään vielä. Samoin VNQI:n seuraava ohjelmani mukainen ostotaso 45 dollaria on jo ihan lähellä.

   Onneksi kassaa on jäljellä, joten menen näitten osto-ohjelmien kanssa vaikka pohjille asti :)

   Poista