perjantai 26. lokakuuta 2018

Automation & Robotics ETF:n osto-ohjelma jatkuu

Osto-ohjelmat on siitä kivoja että niille voi kätevästi ulkoistaa markkina-pohdiskelut laskun aikana. Ja nyt kun laskua on vihdoin tullut, niin osto-ohjelmat on saatu vihdoin tulille. Ja kuten viime postauksessa pohdiskelin, bloggaustiheys lisääntyy kun markkinoilla tullaan alaspäin!

Minulla on tällä hetkellä käynnissä kaksi osto-ohjelmaa temaattisissa globaaleissa ETF:issä. Näissä ensimmäinen osto-taso osui 2B76-ETF:än (iShares Automation & Robotics ETF) kohdalle pari viikkoa sitten. Nyt toteutin osto-ohjelman mukaisen toisen oston. Ostin tänään 2B76-ETF:ää n. 1500 eurolla kurssiin 5,44. Seuraava osto-taso ei ole kaukana myöskään, näitä kun tulee 5% välein.

Toisen osto-ohjelman osalta (2B77 - iShares Ageing Population ETF) ollaan myös kohta lähellä ostoa. Jos sama meininki markkinoilla jatkuu, niin ehkäpä jo ensi viikolla.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Markkinoilla on pitkästä aikaa mielenkiintoista - toivottavasti kaikki nauttivat kyydistä :)

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista muuten, että suomalaisen Valmetin osake on suurin yksittäinen osake tässä rahastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mielenkiintoinen juttu. Valmet on toki ihan tämän ETF:n coressa - teollisesta automaatiostahan heidän bisneksessään on nykyään pitkälti kyse.

   Poista
 2. Itsekin tein lisäostoja. Uutena salkkuun tupsahti pieni erä Nokian Renkaita. Viihdettä ja jännitystä on taas mukavasti.

  VastaaPoista