tiistai 21. huhtikuuta 2020

Osakesäästötili: Nyt myös L&T:n osingot uudelleensijoitettu

Laitoin viime viikolla Titaniumin maksamat osingot takaisin kiertoon ostamalla Titaniumin osaketta. Nyt tänään tein saman Lassila & Tikanojan suhteen. Ostin juuri 50 kpl L&T:tä kurssiin 12,26 e/kpl kun olivat sopivasti yli kolmen prosentin laskussa. Tämä ostos oli vähän yli 600 euroa ja myös hieman yli osinkosumman.

Tällaista osinkojen uudelleensijoitusta suunnittelin itse asiassa osakesäästötiliä perustaessani. Korona-aika sotki kuitenkin sen verran suunnitelmia, että pelkästään Titanium että L&T ovat säilyneet kokonaisuudessaan salkussa alusta asti. Näiden osalta ajattelinkin jatkaa seuraavatkin vuodet osinkojen uudelleensijoittelua. Kyllä ne sieltä vielä plussalle ponnistavat ennen pitkää.

Konecranes, Citycon ja UPM on kertaalleen myyty ja ostettu halvemmalla takaisin jokainen n. 6000-7000 eurolla. OST:llä on nyt käteistä reilut 8000 euroa, joten näihin kolmeen on varaa pistää vielä kurssien tippuessa 2000-3000 euron sijoitukset. Nyt on sitten vaikeutena se että milloin sen tekisi. Uskon että vielä tulee vähän laskua, mutta kuinka paljon...? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti