perjantai 13. toukokuuta 2022

Osto-ohjelma Nasdaq-ETF:ssä jatkuu + ostin myös paria muuta osaketta

Markkinat jatkoivat eilen reipasta laskuaan teknofirmojen johdattamana. Jatkoin hiljattain alkanutta "osto-ohjelmaani" NASDAQ-indeksi-ETF:ssä ja ostin LYMS-ETF*:ää tonnilla. Päätin että jatkossa ostan tätä ETF:ää tuhannen euron potin aina kun sen arvo laskee 5%. Katsotaan kuinka monta ostosta tekemään. Tavallaan toivoisin että monta, aina parempi pitkäjänteiselle sijoittajalle kun ostohinta alenee.

Lisäksi ostin salkkuun takaisin QuantumScapea noin tonnilla, hintaan 10,65 USD/kpl. Olin aiemmin luopunut tästä osakkeesta hintaan 16,14 USD/kpl, mutta uskon edelleen sijoituscaseen, joten ajattelin että on hyvä päästä takaisin halvemmalla mukaan.

Uutena ostona salkkuun löytyi Intuitive Surgical. Robotisoituun kirurgiaan keskittyvä teknologiayhtiö on ollut listallani pitkään, mutta se on aina näyttänyt tosi kalliilta. Kallis se taitaa olla vieläkin, mutta ainakin pääsen mukaan huomattavasti halvemmalla kuin viime vuosina. Osake oli eilen ostettaessa 207,9 USD/kpl joka oli jo lähellä "pre-covid" hintaa.

*Lyxor NASDAQ-100 UCITS ETF (tämä on minulla myös osana Nordnetin kk-osto-ohjelmaa)

2 kommenttia:

  1. Mikä on koulutuksesi? Missä olet töissä?

    VastaaPoista
  2. Kaupallinen koulutus & ala. Sen tarkempaan en erittele täällä :)

    VastaaPoista