perjantai 6. toukokuuta 2022

Teknoindeksejä lisää putoaviin hintoihin, TDOC pihalle

Markkinoilla myrskyää! Ja tätähän on tullut odoteltuakin. Aloitan pikkuhiljaa ostoja, aluksi indekseistä ja ehkä myöhemmin valituista osakkeista (kts. myös edellinen päivitys). 

Ostin tänään kolmea indeksi-ETF:ää, jokaista hieman yli tuhannen euron edestä: Lyxor NASDAQ-100, WisdomTree Artificial Intelligence & iShares Digital Security. Näitä löytyy jo salkusta, joten kyseessä oli harkittu lisäys - teknot kun ovat pudonneet huomattavasti viime aikoina. Odotan ja oikeastaan toivon että pudotus jatkuu ja pääsen ostamaan näitä vielä huomattavasti halvemmalla. Tätä vartenhan sitä käteiskassaa on kerrytetty :)

Tein myös yhden myynnin. Luovutin Teladocin suhteen ja pistin osakkeen pihalle hintaan 33,50 USD/kpl. Verottaja pääsee näkemään noin tonnin edestä tappioita tästä. Teladoc on pettänyt odotukset pahasti ja kohdannut runsaasti kilpailua. Terveydenhuollon digitaalinen disruptio ei tapahtunutkaan covidista huolimatta. Tai ehkä se tapahtuu, mutta ei välttämättä pelkästään Teladocin voimin. Aika näyttää olinko väärässä tässä myynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti