keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Osto: LeadDesk

Edellisen Detection Technology -oston jälkeen ostoslistani oli jo melkein tyhjennetty. En näköjään saa mielenrauhaa ennen kuin kaikki muutkin listan ostot on tehty. Viimeisenä (toivottavasti) ostona ennen joulua tein vielä pienen 50 kpl sijoituksen LeadDeskiin (ostohinta reilut 1200 euroa).

LeadDeskin keskeinen tuote on pilvipalvelu joka tehostaa ja automatisoi myyntiä ja asiakaspalvelua. Skaalautuvuus on tällaisilla tarjoamilla periaattessa erittäin hyvä. LeadDesk on tosin tehnyt useita yritysostoja tänä vuonna, joiden integrointi ottaa aikaa. Jos nämä onnistuvat hyvin, niin yrityksen kasvutarina jatkunee menestyksekkäänä.

Ostopäätöksen LeadDeskiin sinetöi lopullisesti Inderesin tekemä LeadDeskin toimitusjohtajan haastattelu. Sain sellaisen vaikutelman, että kasvuhaluja ja kunnianhimoa riittää, mutta jalat ovat tukevasti samalla maassa. Lisäksi tuore kasvuryritys tuntuu huomioivan sijoittajat erittäin hyvin.

Detection Technology ja LeadDesk ovat molemmat FirstNorthissa listattuja pienyrityksiä. Hyvin riskisistä sijoituksista on siis kyse. Yritän näiden osalta harrastaa kärsivällisyyttä ja ostan mahdollisesti molempia toiset erät lisää jos erittäin hyvä ostopaikka ilmenee jossain vaiheessa.

Nyt, vihdoinkin, yritän vetäytyä sijoitushommista joulurauhan pariin :)

2 kommenttia:

  1. Ostin WTEJ, pilvipalveluita kokoava etf. Lisäksi on Proact IT. LeadDesk tuli myytyä aikaisemmin,hyvän nousun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teit varmaan hyvän tilin LeadDeskillä. Itsellä on sellainen olo, että tulin mukaan vähän turhan myöhään. Mutta katsotaan mitä tapahtuu.

      Poista