sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ensi vuoden tavoite saavutettu

Ylitin aikanaan sijoitussuunnitelmassani asettamani vuoden 2011 tavoitteen salkun arvolle. Suunnitelmasta edellä olo johtuu keskimääräistä suuremmista kuukausittaisista sijoituksista tänä vuonna sekä varsin hyvästä arvonkehityksestä kehittyvien markkinoiden ETF:issä ja kotimaisissa osakkeissa. Iloisia yllätyksiä tänä vuonna ovat olleet mm. Sponda ja Stockmann.

Matka tavoitteeseen on vielä pitkä, joten erityistä tyydytystä tämä ei aiheuta. Jotenkin tuntuu, että mitä suuremmaksi salkku kasvaa, sitä selkeämmin tajuaa kuinka vähän siellä loppujen lopuksi vielä on...

2 kommenttia:

  1. Näinhän minä tämän sivun jo. Ollut viikon verran nyt seurantalistallani. Äärimmäisellä mielenkiinnolla aion tekemiäsi seurata. Ja jo tähänkin mennessä saanut hyviä ideoita. Strategiasi vuoksi aloin harkitsemaan myös pienen siivun omistamista pienemmistä arvo-osakkeista, esim tuon Small Cap 600 kautta.
    Hyvä blogi! ja kuten sanoin, aion seurata mielenkiinnolla ja aktiivisesti.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa jos olet saanut ideoita!

    Vertaistuki tällaisissa asioissa todella toimii - tavoitteellisten kotimaisten sijoitusblogien verkosto on jo aika mukavalla mallilla.

    VastaaPoista