tiistai 8. toukokuuta 2012

Oston hetket kohta taas käsillä?

Kreikan ja Ranskan vaalitulosten myötä Europolitiikka palasi takaisin heiluttamaan finanssimarkkinoita. Markkinoiden reaktio oli kohtuu neutraali eilen, mutta voi olla että ihan koko näytöstä ei tässä draamassa olla vielä käyty.

Tuntuu siltä, että hyviä oston paikkoja on taas tulossa ihan lähipäivinä/viikkoina. Yleensä olen näissä tilanteissa liian aikaisin liikkellä, joten nyt yritän malttaa hiukan... Katsotaan miten käy!

7 kommenttia:

 1. Kieltämättä näyttää siltä, että ostopaikkoja tulisi, mutta toisaalta sijoittajien mielenlaatu on arvaamaton. Kuitenkin kannattaa muistaa, että joskus on vaan parempi olla tekemättä yhtään mitään jos ei löydy niin sanotusti huipputilaisuutta..

  VastaaPoista
 2. Vähän oon jo itsekin haistellut, vielä ei kuitenkaan mielestäni ole oston paikka. Indeksitasolla näyttää siltä, että aletaan laskemaan pikkuhiljaa, mutta sitten katsoessani niiden firmojen hintoja joita haluaisin ostaa, ovat ne liian korkeita.

  VastaaPoista
 3. Noniin, en sitten malttanut tämän pidempään, tänään tuli sitten ostettua PZD:tä :)

  Mutta toki isomman dipin sattuessa tähystetään lisää oston paikkoja...

  VastaaPoista
 4. Nyt alkaa kieltämättä polttelemaan lisäostot, mutta saas nähdä kuinka paljon pystyy vielä itseään pidättelemään. Varsinkin Fortumun osinkokone houkuttelisi, kun vielä vähän laskee.

  VastaaPoista
 5. Ei mennyt sitten pitkään, kun käsi painui ostonapille. Fortumia 100 kpl hintaan 15.84. Tämä ostos kuuluu sarjaan osta ja unohda ja sijoita osingot uudelleen.

  VastaaPoista
 6. Jep, ostoja pitää varmaan taas vaihteeksi tehdä, alennusmyynnit käynnissä taas... Vielä kun tietäisi miten alas mennään.

  VastaaPoista
 7. ei sitä kukaan tiedä minne mennään jos ei manipuloi kursseja enkä usko sen olevan mahdollista, vaikka varmasti sitä jotkut yrittävät. Itse aion ainakin pidättäytyä ostoista jonkin aikaa johtuen lähinnä siitä ettei kassassa ole ihan riittävästi rahaa.

  VastaaPoista