keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Osto-ohjelma jatkuu: Lisäosto iShares Aging Population (2B77)

Osakekurssit ovat jatkaneet laskuaan ja osto-ohjelmani seuraava taso iShares Aging Population ETF:n (2B77) suhteen tuli ajankohtaiseksi. Ostin tätä ETF:ää lisää 320 kpl hintaan 4,71 e/kpl eli suunnitelman mukainen n. 1500 euron potti.

Seuraava ostotaso on myös lähellä Automation & Robotics ETF:ssä (2B76). Ehkäpä pääsen tässäkin ostoksille lähipäivinä.

Tällä hetkellä osakemarkkinoilla on menellään hyvin mielenkiintoiset ajat. Kuten aiemminkin olen todennut, itse nautin sijoittajana sellaisista ajoista kun markkinoilla tulee oikein kunnon laskua. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tähtäimeni on vuosikymmenten päässä, ja lyhyemmän aikavälin laskumarkkinat näyttäytyvät mahdollisuutena edullisempiin ostoksiin.

Miten muilla on tilanne - odotatteko laskua käteisvuoren päällä, vai olisiko mukavampi jos saisimme vielä 1-2 vuotta lisää nousuja? :)

1 kommentti:

  1. Elämme mielenkiintoisia aikoja markkinoilla. Henkilökohtaisesti odotan lievää laskua markkinoille, mutta erityisemmin en ole sitä varten käteistä varannut. Pystyn kuitenkin säästämään salkkuun halutessani noin 50 % sen nykyisestä arvosta vuodessa (n. 10 k €), joten käteisen haaliminen ei ole erityisen vaikeaa, jos sille tarvetta tulee.

    VastaaPoista