tiistai 18. toukokuuta 2021

Alteryx pois, hieman lisää Teladocia

Otsikko sen kertoo. Vaikka olen pitkälti "wait and see" -moodissa markkinoiden suhteen, niin jotain pientä piti tälläkin viikolla säätää salkussa :)

Laitoin salkusta pihalle pienellä tappiolla Alteryxin. Pitkään yritystä seurattuani alkaa näyttää siltä, että liiketoimintamallista ei ole sellaiseen skaalautuvuuteen, mitä alunperin ajattelin.

Lisäsin samalla omistuksia Teladoc Healthissa pienellä summalla. Teladoc on yksi korona-ajan voittajista, ja nyt viime aikoina osakekurssista on puhalleltu ylimääräisiä ilmoja pihalle. Pieni lisäsijoitus oli siis paikallaan, sillä uskon virtuaalisen terveydenhuollon tulevaisuuteen myös pandemia-ajan ulkopuolella.

Käteiskassani on nyt suunnilleen 15k, joka on hieman turhan pieni nykytilanteeseen. On nimittäin sellainen tuntuma, että hetkellä millä hyvänsä saattaa markkina korjata 10-20% alaspäin. Tekno-osakkeissa tämä korjaus on jo menossa, mutta voi hyvin olla että lisää samanlaista on luvassa jatkossakin.

Tavoitteena on kesän ajalle lähinnä käteiskassan kasvattelua, sekä ajatusten pitämistä poissa markkinoiden seuraamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti