tiistai 1. maaliskuuta 2016

Suomen suosituimmat talousblogit listattu - Laiska sijoittaja jälleen top-3:ssa

Cision listasi jälleen suomen TOP-10 talousaiheiset blogit (kts. linkki). Listaus perustuu Cisionin mukaan "lukijoiden määrä ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyys muualla verkossa (esimerkiksi hakukoneiden hakutuloksissa tai Twitterissä)." 

TOP-10 näyttää tältä:
1.  Nordnet blogi
2.  Tarkan markan blogi
3.  Laiska sijoittaja
4.  Akateeminen talousblogi
5.  Omistamisen jalo taito
6.  Rahalla vapaaksi
7.  Talous haltuun
8.  Raha ja talous
9.  Saituri
10.  Talouden tulkki 


Allekirjoittaneen blogi löytyy siis kolmannelta sijalta! Kiitos ja kumarrus kaikille lukijoille!

Blogini sijoitus oli kolmas myös edellisessä, vuonna 2014 tehdyssä listauksessa. Tietynlaista jatkumoa tässä on siis havaittavissa. Kuten kaksi vuotta sitten pohdiskelin, listasijoitus kertoo pitkäjänteisen blogikirjoittamisen voimasta, sillä en ole edelleenkään panostanut muihin sosiaalisen median kanaviin jotka on myös huomioitu tässä listauksessa. Todennäköisesti jatkossakin pitäydyn pelkästään blogikanavassa, sillä se toimii omaan "laiskaan" tyyliini parhaiten.

Joku saattaa pohdiskella, että minkälaisella lukijamäärällä tällaisen sijoituksen saavuttaa. Tällä hetkellä blogilla on kuukausittain n. 15 000 lukijaa, eli 500 päivässä. Vuonna 2014 lukema oli 10 000 kuukausittaisen lukijan kieppeillä. Huippukuukausi oli tämän vuoden tammikuu reilulla 21 000 lukijalla.

Kiitos vielä kerran kaikille lukijoille mielenkiinnosta vuosien varrella! Voin luvata että tyyli ei muutu radikaalisti. Blogi pysyy jatkossakin anonyyminä, todelliset sijoitustapahtumat ja varallisuusarvot paljastavana, ja vähintään muutaman kuukausittaisen päivityksen tahdissa.

15 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon vaan. Ansaittu sijoitus, ja voitit nimimerkillä ja avoimesti kirjoittavien sarjan.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hienosta sijoituksesta! Blogisi kuuluu mielestäni ansaitusti listan kärkipäähän. Menestystä myös jatkossa!

  Toivottavasti ehdit vierailla myös ensimmäisessä talousblogissani, jossa julkaisin juuri ensimmäisen tekstini "Kuka voi säästää?".

  http://avaintalouteen.blogspot.fi/2016/03/kuka-voi-saastaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Lisäsin blogisi seurantaan. Hyvää ja pohdiskelevaa tekstiä sinulla.

   Poista
 3. Onnittelut :) Komeata on ollut lukijamäärän kasvu!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut, kova saavutus ja täysin ansaittu sijoitus!

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon! Perässä tullaan :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut hienosta sijasta. Tämä oli itse asiassa ensimmäisiä (ellei peräti ensimmäinen) kotimaisia blogeja joihin tutustuin muutama vuosi sitten.

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon! Olisi mukavaa, jos joku kokoaisi hieman pidemmänkin listan erilaisista sijoitus- ja talousaiheisista blogeista esittelyineen. Siinäpä vasta olisi hommaa. Itse käyn tietyissä blogeissa, joissa blogroll on todella pitkä ja klikkailen sieltä auki kiinnostavia postauksia.

  T: Ananas
  Yksinhuoltajan seliytymisopas
  http://neljajalkaamaassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille onnitteluista! Jatketaan eteenpäin samaan malliin :)

  VastaaPoista
 9. Huhu! Huikea temppu, onnittelut! Oikeaan osoitteeseen meni pronssi. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos blogista. Itse tykkään tästä pitkäjänteisyydestä, selkeistä kirjoituksista, kohtuullisesta aktiivisuudesta ja nimenomaan siitä, että tästä saa ihan mielenkiintoisia näkökulmia sijoittamiseen.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut, ehkä itsekin tuonne listalle vielä jokuvuosi.... =D

  VastaaPoista
 12. sain lainan Sr.John Luther, hän on erittäin hyvä laina lainanantaja, jos tarvitset lainaa Haluan sinun ottaa yhteyttä häntä nyt ja hän antaa sinulle laillinen laina, riippumatta oman taloudellisen ongelma ota yhteyttä Sr.John Luther hänen sähköposti johnlutherloanfirm1@outlook.com ja hän auttaa aidolla laina ja tarpeeksi rahaa.
  Hän auttoi minua, kun olin erittäin huono ja hän voi auttaa myös.
  yhteyttä häneen jos tarvitset lainaa johnlutherloanfirm1@outlook.com
  Kiitos

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista