perjantai 24. huhtikuuta 2020

Citycon ostettu kokonaan takaisin OST:lle

Osakesäästötili on siitä mukava että sen sisällä voi tehdä ostoja ja myyntejä ilman veroseuraamuksia. Toki viimeaikoina on ollut enemmän sitä verotappion mahdollisuutta, mitä ei voi hyödyntää... Yhtä kaikki, vaikka olen muuten hyvin maltillinen ajoittamisen kanssa, niin OST:n osalta minusta on kuoriutunut varsinainen peluri :)

Maaliskuun alussa myin koko Citycon potin osakesäästötililtä kohtuullisen hyvään aikaan ja hintaan. Myyntihinta tuolloin oli 9,16 e/osake. Jälkikäteen pitää todeta että OST:n tyhjennys maaliskuun 5. päivä on varmasti onnistunein myynnin ajoitus mitä olen ikinä tehnyt. Tuolloin myin myös koko potin UPM:ää ja Konecranesia, joita olen ostanut halvemmalla myöhemmin takaisin.

Tänään ostin 500 kpl Cityconin osaketta 5,52e/kpl. Vaikuttaa siltä että tässä osakkeessa on pohja aika lähellä. Pääomistaja on viritellyt alkuvuodesta lisäostoja, Inderesiltä tulee "lisää"-suositusta ja osake on romahtanut varsin massiivisesti. Cityconin alamäki on toki perusteltua, mutta itse en enää halua odotella enempää pudotusta.

Olen ostanut nyt käytännössä kaikki myymäni Citycon-omistukset takaisin OST:lle kolmessa erässä, hintoihin 7,41 e/kpl 5,8 e/kpl ja nyt tämän päivän erä 5,52 e/kpl. Keskihinta näille ostoksille on 6,17e. Nyt on siis "buy" tehty, on pitkän holdin vuoro.

2 kommenttia:

  1. Pohja varmasti lähellä, mikäli virusongelma voitetaan ennen loppukesää kunnolla ja asiakasmäärät palaavat ennalleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän se Cityconin osake lähtikin kiipeämään aika hyvin ostoni jälkeen :)

      Kurssi jo 6,07 tämän hetken hinnoilla, perjantain ostosta nousua n. 10%.

      Poista