perjantai 26. maaliskuuta 2021

Lisäosto: PowerCell Sweden & Orthex jälkipelit

Ostin 36 kpl lisää PowerCell Swedeniä hintaan 229,6 SEK/kpl (yhteensä n. 800 euron erä). Yritys on listattu First North Stockholmiin toimii polttokennoteknologian parissa ja toiminta vaikuttaa kaikin puolin asiallisemmalta kuin jenkkilän serkullaan Plug Powerilla.

PowerCell Sweden on monessa mukana. Yksi mielenkiintoisin avaus on kumppanuus Boschin kanssa, joka tähtää polttokennojen massatuotantoon 2022. Toimialalla on paljon puhetta ja pöhinää, mutta sen verran mitä olen eri yrityksiä seurannut, niin tämä näyttää vakavasti otettavalta toimijalta. Tulevaisuus näyttää miten käy.

Orthexin listauksesta jäi vähän odotetustikin käteen vain pieni osuus. Harmittavasti isompi panostus ei antanut yhtään lisäosakkeita, vaan sain saman kuin muutkin minimimerkinnän hankkineista. Salkkuun ilmestyi 62 osaketta eli 422 euron edestä. Varsinainen minisijoitus... Osake on ollut toki nousussa nyt listauksen jälkeen, enkä lähtenyt ostamaan heti lisää. Jätetään salkkuun pikkupositio huvin vuoksi - ostan ehkä lisää joskus myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti