tiistai 23. maaliskuuta 2021

Kuplan puhkeamista odotellessa: Myin Plug Powerit pienellä voitolla

Olen kirjoitellut jo aiemmin että kuplan merkit ovat selkeästi ilmassa. Samasta asiasta blogaavat muutkin.

Yksi kysymys on tietysti, että olemmeko kuplassa jos kaikki tunnistavat sen? :) No, kyllä sitä hubrista ja ikuista nousuakin löytyy... Kannattaa katsella vaikka sijoitusvinkkejä YouTubesta niin siellä luvataan hirmuisia nousuja edelleen ja jokainen pieni pudotus on "buying opportunity"!

Näissä tunnelmissa myin sijoitukseni Plug Poweriin pienellä voitolla (hintaan 37,91 USD/kpl). Sijoituscase happani merkittävästi kun selvisi että yritys oli vääristellyt - vaikkakaan ei ilmeisesti laittomasti - tapaa millä liikevaihto lasketaan. Jos osakekurssi on noussut tuhansia prosentteja ja selviää että kirjanpidossa on jotain erikoista, niin onhan se jo melko iso hälytysmerkki!

Voi olla virhe että myin Plug Powerin juuri nyt, jää nähtäväksi. Ideaali on, että ostan sen takaisin salkkuun 60-70% halvemmalla. Romahdusta odotellessa :)

3 kommenttia:

 1. Et varmaan tehnyt huonoa päätöstä. 'Luotatko oikeasti yrityksen johtoon? Pienellä googlettamisella löytyy, että yrityksen johdolla pitkä kokemus suurista täyttämättömistä lupauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Hype-osake, mutta taustalla toki lupaavaa teknologiaa. Onneksi alalla on muitakin toimijoita.

   Itselle tällaiset poiminnat ovat toki pieniä mausteita salkussa, enkä lähtisi helposti laittamaan kymmeniä tuhansia. Kunnon hajautus rauhoittaa mielen ja salkun.

   Poista
 2. Itse myin 26.1. hintaan 73,18 e.

  VastaaPoista