maanantai 21. helmikuuta 2022

Osto: PowerCell Sweden takaisin salkkuun

Myin PowerCell Swedenin pois viime vuoden syyskuussa osana salkun isompaa siivousta. Syyskuisesta myyntihinnasta on nyt tultu yli 20% alas, ja otin PowerCellin takaisin salkkuun n. 1500 euron ostoksella (kurssiin 134,96 SEK/kpl).

PowerCell Sweden kehittää ja valmistaa polttokennoja vedyn valmistukseen ja varastointiin. Yrityksen toiminta on erittäin kiinnostavaa vetyenergian näkökulmasta, joka on sellainen vallankumous joka on vasta tulossa. Sijoittajien odotukset löivät jossain välissä vähän yli näiden osakkeiden kanssa ja PowerCell Swedenkin kävi pyörähtämässä yli 400 SEK hinnoissa 2021 alussa. Näistä hinnoista on tultu alas jo roimasti. Samaan aikaan yrityksen liiketoiminta on jatkanut laajentumistaan ja kehittymistään.

Yleensä vältän treidaamista ja olenkin tehnyt lähinnä ostoja ja myyntejä näillä spekulatiivisemman pään sijoituksilla. Nyt yritän, että saisin jätettyä tämän osakkeen salkkuun "lopullisesti". Voisin vaikka lisätä sitä yhden erän jos hinta tulee vielä 20-30% alas. Seurataan... ja toivottavasti unohdetaan tämä salkkuun pidemmäksi aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti